Doprava nemocných, raněných a rodiček

Doprava nemocných, raněných a rodiček

Potřebujete dopravit k vyšetření, budete rodit nebo jste přišli k úrazu?

Spolehněte se na nejrychlejší zdravotní transport v regionu. Sídlíme v Prušánkách, na pomezí okresů Hodonín a Břeclav, proto k vám vyšleme posádku rychle a bez průtahů.

Jako jediní v regionu máme navíc registraci na přepravu pacientů neodkladné péče. Souběžně poskytneme péči až 28 pacientům s různými požadavky.

Kdo si zdravotnickou dopravní službu může objednat?

  • všichni nemocní a ranění bez rozdílu
  • rodičky
  • imobilní pacienti
  • rodiče k transportu dítěte

Nezajišťujeme pouze místní převozy, ale i dálkové transporty. Máte vyšetření nebo operaci v nemocnicích v Brně, Praze, Ostravě nebo kdekoli jinde v České republice? Dovezeme vás tam i zpět domů. S Příkazem ke zdravotnímu transportu nic neplatíte.

Chystáte se do lázní nebo jste imobilní pacient a rádi byste se dopravili třeba na rodinnou oslavu? Objednejte si nás i bez zdravotní indikace od lékaře a za přímou platbu vás dovezeme kamkoli si budete přát. Vycházíme z ceníku Ministerstva zdravotnictví, takže výsledná cena je nižší než ceny taxislužby.

Jak je to s platbou za transport?

  • se zdravotní indikací od lékaře je transport zdarma, převoz hradí zdravotní pojišťovna
  • bez Příkazu ke zdravotnímu transportu hradíte převoz přímou úhradou vy

Ve většině sanitek najdete 3 místa k sezení. Ve spojení s vedoucím pracoviště, který má vedle zdravotnického vzdělání vystudovaný také dopravní obor, dokážeme plánovat váš transport individuálně, abyste ve voze netrávili zbytečný čas s dalšími pacienty.

Zdraví se na čas neptá, proto jsme pro vás připraveni vyjet 24 hodin týdně, 7 dní v týdnu, 365 dní v roce.