Proč DONERA – v čem jsme výjimeční

Přeprava pacientů neodkladné péče

Obraťte se na nás i v nejkrizovějších situacích. Jsme jediná sanitní služba v regionu s registrací na přepravu pacientů neodkladné péče. Dostane se vám od nás profesionální zdravotnické péče při převozu.

Moderní technika

Schodolezem vás přeneseme z vyšších pater, s pomocí SCOOP rámu dostaneme do bezpečí ze špatně přístupných míst. V klimatizovaných vozech VW Transporter na vás čeká pohodlí křesla a lehátka pro imobilní pacienty.

Přeprava dětí

Nejsme tady jen pro dospělé a imobilní pacienty. Zajistíme převoz i pro vaše děti. Abychom dětem zkrátili čas, vysíláme k nim dostupné sanitní vozy s televizí. Dětem s pohádkami cesta rychleji utíká a vytěsňují strach z vyšetření.

Nepřetržitý provoz

Zavolejte nám na bezplatnou linku i o půlnoci na Štědrý den a my pro vás přijedeme. Fungujeme 24 hodin denně, 7 dní v týdnu, 365 dnů v roce. A kdyby byly dny delší, budeme tu pro vás také.

Lidský přístup

Jedním převozem pro nás vztah s vámi nekončí. Pokud jste imobilní, dopravíme vás třeba na rodinnou oslavu nebo do lázní. Samozřejmostí je pomoc se zavazadly a doprovod na ambulanci nebo nemocniční oddělení

Rychlost

Odvezeme vás, kdy potřebujete vy. Nečekáte na naplnění vozu, klidně vypravíme sanitku jen pro vás. Zapomněli jste si převoz objednat? Nic se neděje, pacienty volající v den převozu se snažíme vyzvednout do 30 minut od zavolání.

Místní a dálkové vnitrostátní přepravy pacientů

Sídlíme na strategickém místě mezi okresy Hodonín a Břeclav. Kdykoli vás z tohoto regionu převezeme k vyšetření nebo na nemocniční oddělení po celé České republice. V jeden moment poskytneme péči až 28 pacientům.

Krizové plány

Zpracujeme pro vás krizový plán a zajistíme komunikaci s místní zdravotnickou záchrannou službou.

Zdravotnická asistence

Využijte více než 10 let zkušeností se zajišťováním zdravotnické péče na společenských akcích pro stovky a tisíce návštěvníků. Rádi za vámi vyjedeme i mimo Jihomoravský kraj po celé Moravě.

Vybavení

Špičkové zdravotnické vybavení nám usnadňuje práci a vám zvyšuje pohodlí. Jsme vybavení na práci v těžko dostupném terénu, poradíme si s imobilními pacienty a nezaskočí nás ani specifika převozu dětských pacientů.

Školení

Nejlepším doktorem je prevence, proto si nebojte říct o kurzy první pomoci. Školíme i hasičské sbory. A vám dáme možnost poprvé si vyzkoušet práci s automatizovaným externím defibrilátorem (AED).

Certifikace

Naši záchranáři a lékaři disponují jako provideři certifikáty z kurzů BLS AED, ALS, PHTLS, EPALS nebo ATLS observer.

2008

vzniká Donera s.r.o.

2009

první repatriace českých občanů z Itálie a Francie

2010

– stali jsme se smluvním partnerem VZP
– náš vozový park se pyšní  sanitkami
– zajištění zdravotnické péče na Moto GP v Brně

2011

vozový park jsme rozšířili na 5 sanitních vozů, včetně sanitky na dálkové převozy

2012

jsme připraveni na převozy dětí, vozy jsme vybavili dětskými autosedačkami